Pages

Jun 12, 2011

Jennifer Lopez - On The Floor





Tonight we gon' be it on the floor~~!!!

sejak kebelakangan ini
telinga sering memutarkan lagu ini
dengar lagu ni
automatik rasa nak mengikut rentak
haih
lama benar
tak ikut rentak sampai keluar peluh
ala ala aerobik gitu
haha
dengar lagu ni jugak
teringat qin
haha
dia selalu menari kat tempat keje
yang kadang kadang ramai orang
menari dengan lagu ni
sampai aku TERpesan kat dia
"ko jangan sampai buat orang takut nak naik floor kita"
dengan muka tak bersalah dengan muka konon kiut
''baik aisyah chou!!''
rasa seperti mahu sepak beliau laju laju.
haha
tak sampai hati
kejam
dengar! dan menari!
haha
feveret hobi saya tu!
seksi dol mv ni
tu yang seram sejuk nak share kat fb
haha
tapi tarian sungguh bertenaga
kalaulah lagu ni ada kat showdown.
sure sangat aku turut serta ikut langkah.
haha!

lalalalalalala~

p/s: time lalalalala tu macam lagu lama kan? betul tak? sape nyanyi ek? madonna eh? argh.tertekan 5 minit nak ingat balik.

k adios!
salam.




1 comment:

  1. aah.lagu lame.madonna ke???bukan la ecah!!!! :))

    ReplyDelete