Pages

Nov 5, 2016

November 2016

Hi honey? lol

its november baby. lagi 1 bulan beberapa hari je nak habis 2016. so aisyah ahmad bila awak nak jumpa bakal shuben? haha soon bebeh. yang terbaik memang lambat sikit. haha

lately aku sangat busy. lagi lagi bulan 10 yang sangat lah mencabar. kalau baca entri aku yang lepas. pheww tu baru sikit mental breakdown aku. entah entah tak nampak langsung yang aku tengah mental breakdown. haha.

sangat sesuai kalau aku nak cakap yang oktober ni penuh sangat dengan tragedi. tragedi oktober lah katakan. yelah. chemicall spill lah bomba lah heyy jangan sebut sebut sangat agensi B tu. meluat.

tentang cinta? sejak hal kena rejek. aku ada tanya kawan aku. sebab dia pun ada pengalaman yang sama kena rejek. aku tanyalah, dia ada rasa nak buat lagi tak confession kat org yang dia suka lepas ni? (ofkos la kita akan buat confession kat orang yang kita suka kan? ceh) jawapan dia? tidak mungkin sama sekali which samaaa dengan jawapan aku. you no what? rejection hurts. haha ko boleh faced it. tapi nak repeat kat orang lain. never.

so buat masa ni aku tak ada masa nak fikir pasal cinta. aku rasa manusia perempuan tua ni hanya ada dua keadaan je. sama ada perasaan dia dimainkan atau dia memainkan perasaan dia sendiri. kawan aku cakap jangan givap. tapi aku cakap je aku dah givap. malas. letih. haha

aceli aku ter tenang hati tengok sorang lelaki ni. dia ada senyum yang menawan. kalau aku nampak dia and dia tengah senyum ke arah aku. aku akan cakap dalam hati. omaigod so cute. omaigod indahnya ciptaan tuhan. hahaha plus sangat lah sopan. sukalah orang sopan sopan ni. lagi lagi lelaki. dia macam terpegun je tengok. aku tak leh lupa ada satu keadaan bila aku tengah jawab soalan pastu after jawab soalan aku pandang dia and dia angguk sambil senyum. Masya allah. comelnya. terus aku macam yeah! lelaki mcm awak lah yang saya cari sebab supportive! yela ko baru lepas jawab soalan pastu ko cari mata untuk gain ko punya energy and kekuatan so that ko ada sedikit keyakinan. kiranya masa tu mata aku berpaling pada orang yang benar lah, haha tapi aku kira dia tak sedar apa dia buat tu bagus.bukan part pandang ko time ko lepas jawab soalan tu. no no banyak lagi la. aku suka lelaki yang ada attitude and manners. haha omai. so saya suka lah budak lelaki tu. selamba je aku cakap kat kawan aku. aku suka lah dia. nais guy. haha kawan aku tercengang. dia macam terkejut lak aku muka steady je buat pengakuan. aku ni simple je. aku suka aku cakap suka. tapi kes lepas malas la.plus tak berani lagi dah nak handle dengan any kind of rejection. trauma. confident dah hilang. plus orang ingat aku gila and desperate.

its not gila or desperate watsoever aceli itu bukti ko punya misi and visi.

betul tak? cewah.

ok goodnite dari kuantan pahang darul makmur.

No comments:

Post a Comment