Pages

Apr 6, 2016

Lonely Night

Sekarang dah bulan 4. 

Sekejap je masa dah berlalu. macam tak percaya kan? lately sangat busy. busy dengan kehidupan duniawi. teruk betul. kerja semakin hari semakin mencabar. countdown untuk mass production. everyday pergi kerja seakan macam satu pressure. tapi apakan daya.

semangat saja.

dengar lah lagu lonely night. best. dia macam entah... ok la. slow. aku suka gary punya lagu. sedap. macam ciken. macam fried ciken. haha. 

tajuk lagu tu cerminkan tentang aku ke? 

oh tidak. ya aku single but tak ada lah rasa lonely sangat. tapi bila dengar lagu tu. teringat seseorang. haha. dia serius. tapi funny. kalau lah dia tau yang aku suka dia. mesti dia jauhkan diri dari perempuan gila macam aku ni. 

haha. 

so kenangan sehari tu best la. walaupun beberapa jam je. but then still boleh kata tu adalah memori. haha. so kalau stress. teringat kenangan hari tu. the way dia bergurau. so rasa macam ada senyum sikit bibir ni.

tapi tula masalah aku. aku ada perangai buruk yang tak boleh disangkal iaitu tak suka senyum. suka buat muka plain. and akhirnya si lelaki ingat aku tak suka dia. padahal suka ni. hahah tak pe lah. 

semua benda ni kenangan hidup. so nikmati selagi boleh. 

okla.

gudnaite. 


3 comments: