Pages

Oct 30, 2010

TUNGGUSEKEJAPP


Sape ada minat noh hujan ye? tadi pagi.baru je ni.encik akmal post ini lagu kat wall saya.tungggu~~ sekejappp~ versi noh hujan.okla..sedap sedap.aku suka rentak dia.suara dia..tak tau la aku.haha ok kott..tapi aku suka lagi jac nyanyi.haha

suatu masa dulu aku memang gilakan kumpulan hujan.semua kompilasi lagu dia aku burn.burn ye.tak beli pun.dulu akmal rajin pegi gig hujan.rajin ke? sekali dua je kot.dia tau aku minat hujan.so tolong burnkan.tapi baju hujan yang aku gilakan.dia tak dapat tolong.kata tu dia punya! eiii! kedekut la lu mamat! haha

so nak dengar.tunggu sekejap klik je kat situ ye.

lirik lagu? alah sure dah hapal kan? potong kepala la kalau tak hapal.lagu p-ramlee dulu kott...

okay! selamat mendengar! ^^,

2 comments:

  1. hahahaha..aku suke gile lagu ni!
    nk ltk kt blog jap g..:)

    ReplyDelete
  2. haha! okeh! kena hapal tauu! hehe

    ReplyDelete